Een 100% Nederlands product

U werkt met een 100% Nederlands product, waarin de klant wordt aangesproken in de Nederlandse taal, zoveel mogelijk ontdaan van moeilijke en/of technische termen. Als resultaat van de gebruikerservaringen van uw, en onze, klanten blijven wij er constant naar streven de bediening van het beheersysteem zo intuïtief en gemakkelijk mogelijk te maken. Verbeteringen en uitbreidingen aan het systeem worden zeer regelmatig, en voor de reeds bestaande klanten zonder bijkomende kosten, uitgevoerd.

Snel hulp bij (technische) moeilijkheden

Veel CMS-systemen zijn in feite (soms evenwel licht aangepaste) zeer generieke, of compleet Engelstalige standaardsystemen die door derden zijn ontwikkeld. Uw CMS daarentegen is 100% 'in-house' ontwikkeld door de mensen die ook de telefonische support kunnen geven bij eventuele problemen.

Maatwerken en uitbreidingen snel realiseerbaar

De oorspronkelijke ontwikkelaars van het CMS staan ter beschikking om waar nodig aanvullende wensen mogelijk te maken door maatwerk-programmatuur. Optimale integratie van deze functionaliteit met de standaard-delen van het CMS is gewaarborgd.

Eenvoudig gegevens uitwisselen met uw intranet

Indien voor uw website gerealiseerd, biedt uw CMS importeer- en exporteermogelijkheden voor, in de kantooromgeving, populaire programmatuur als tekstverwerkers en spreadsheets. Overzichten kunnen desgewenst bijvoorbeeld in Microsoft Excel formaat worden opgehaald, of in het Adobe Acrobat (PDF-)formaat worden ingezien.

Verantwoordelijkheden afkaderen met rollen en rechten

De verschillende functionaliteiten en rechten binnen het CMS zijn ondergebracht in verschillende beheerders- en bezoekersrollen waardoor het CMS zich kan plooien binnen de mogelijkheden die deze verschillende groepen ter beschikking staan. Door middel van dit zg. Role Based Management zijn effectief verschillende personen verantwoordelijk te maken voor verschillende delen van de website of kan een apart gebied (met toegangsvalidatie) voor bv. uw resellers, dealers of werknemers worden gemaakt.

Overal vandaan te gebruiken

Zoals elk CMS systeem dat on line ter beschikking staat, is uw CMS overal ter wereld te gebruiken waar een webbrowser en internetverbinding ter beschikking staan. Eenvoudig en snel een nieuwtje plaatsen vanuit een internetcafé tijdens de vakantie wordt dus mogelijk!

100% WYSIWYG - U ziet wat u doet

Het systeem is 100% WYSIWYG ('What You See Is What You Get'), zo is bijvoorbeeld een tekst-editor opgenomen die qua mogelijkheden en bediening niet onderdoet voor de meeste populaire kantoor tekstverwerkers. De ontwikkelaars van het CMS kennen niet alleen de weg op het Microsoft Windows besturingssysteem, maar maken ook veelvuldig gebruik van het Macintosh OS X en Linux besturingssysteem. Hierdoor is de software uitvoerig gestest, ook op diverse alternatieve browsers (zoals Mozilla, Firefox, Safari, Netscape). Er wordt gestreefd naar 100% 'cross-browser' compatibiliteit waardoor de systeemvereisten voor het gebruik van het CMS doorgaan veel soepeler zijn dan bij vergelijkbare systemen die soms eenvoudigweg het gebruik van Microsoft Internet Explorer afdwingen voor het gebruik.

Inbrengen van uw 'content' op verschillende manieren mogelijk

Pagina's kunnen niet alleen via het CMS in de achterliggende database worden ingebracht: Reeds bestaande, of opandere wijze verkregen HTML-pagina's, of verzamelingen afbeeldingen kunnen eenvoudig middels 'FTP' (File Transfer Protocol) worden geupload. Deze aanvullende pagina's kunnen toegevoegd worden aan de website, en de grafische stijl van de website wordt zelfs (binnen de mogelijheden die HTML hiervoor biedt) op deze pagina's overgebracht. Dit maakt het CMS een 100% hybride systeem.

Afgeschermde gebieden achter uw website

Voor uw eigen subsites of beveiligde downloads wordt een afgeschermd gebied (met toegangsvalidatie middels zg. htaccess-mechanisme) achter uw website aangemaakt. De toegangsvalidate kan centraal in het beheersysteem worden beheerd en bekeken.

Gedetailleerde (bezoekers-)statistieken

Bij elk hostingaccount van het CMS behoren bezoekersstatistieken. Hiermee krijgt u een goed beeld van de bezoekersaantallen, waar uw klanten vandaan komen of bijvoorbeeld welke webbrowser zij gebruiken. Tegen een geringe jaarlijkse meerprijs is een professionele uitbreiding te maken waardoor u nog meer inzicht krijgt in het gedrag en de herkomst van uw bezoekers. Informeer naar de mogelijkheden!

Geoptimaliseerd voor populaire 'zoekmachines'

Het locatiepad (de zg 'url') is aangepast om eenvoudig door zoekmachines te worden verwerkt. Op deze wijze is verzekerd dat populaire zoekmachines (zoals bijvoorbeeld Google en Ilse) uw website doeltreffend kunnen ontsluiten.

Overzichtelijk en functioneel afbeeldingenbeheer

Afbeeldingen worden in het CMS vanzelf op de juiste (uniforme) afmetingen gebracht en desgewenst automatisch van een 'logo-watermerk' voorzien.

Verschillende versies van uw website tegelijk beheren

Het CMS maakt het eenvoudig meerdere talen of versies van uw website naast elkaar te beheren. Op plekken waar meerdere talen kunnen worden ingegeven is met tabblad-keuzeknoppen gemakkelijk tussen de verschillende versies te wisselen.

Datumafhankelijk automatisch publiceren

Van elke nieuws-paragraaf kan de publicatiedatum worden beheerd. Berichten verschijnen automatisch wanneer ze toepasselijk zijn, en verdwijnen desgewenst weer automatisch indien ze niet meer actueel zijn.

Speciale, of aanvullende functies snel beschikbaar

Vele dynamische paragraaf-modules (zg. plug-in's) zijn reeds voor het CMS ontwikkeld en direct inzetbaar. Denkt u bijvoorbeeld aan 'weerbericht', 'snelle links naar paragrafen', 'encylopedie-overzicht', 'nieuws-archief' tot en met een complete WebShop module met on line creditcard validatie.