Welkom

Op deze website vindt u meer achtergrondinformatie over het Content Management System van uw website. In deze sectie gaan we iets algemener in op het begrip 'Content Management' en wat precies het verschil is tussen een conventionele website (opgebouwd uit zg. HTML-pagina's) en een door middel van een CMS beheerbare website of portal.

Op zoek naar tips? Iets nalezen? U bent ook slechts een enkele muisklik verwijderd van de gedetailleerde gebruikershandleiding van uw CMS die u alle noodzakelijke informatie verschaft over het werken met het systeem.