Algemeen

De websites die wij aanbieden hebben eigenlijk twee kanten. Ten eerste de bezoekerskant: dat is die kant van de website die voor iedereen zichtbaar is, het visitekaartje van uw bedrijf. Onze websites hebben echter ook een “andere” kant, de zgn. beheerkant. In dit deel van de website kun je de teksten en plaatjes invoeren, aanpassen of verwijderen, en daarmee de website zo maken als je zelf wil.
Deze  beheerpagina’s zijn vanzelfsprekend niet voor iedereen toegankelijk. Om de site te kunnen beheren moet je inloggen. Je hebt daarvoor een gebruikersnaam en een wachtwoord van ons gekregen.

LET OP: Geef je gebruikersnaam en wachtwoord nooit aan iemand anders, want daarmee geef je ook het beheer van je website uit handen.