De beheerpagina

Wanneer je in de adresregel van je browser achter de naam van uw website “/beheer” toevoegt (www.domeinnaam.nl/beheer), kom je vanzelf bij de beheeringang.

Sommige websites hebben ook een inlogknop aan de bezoekerskant. Deze wordt voornamelijk gebruikt om leden van een vereniging, goede klanten of medewerkers toegang te geven tot een afgesloten deel van de gewone website. Hierop staan bijvoorbeeld adresgegevens van clubleden vermeld, of speciale aanbiedingen voor vaste klanten.Het is voor deze mensen niet mogelijk om op deze manier bij de beheerkant van de website te komen.