Het beheersysteem

Wanneer je in de adresregel van je browser achter de naam van je website “/beheer” toevoegt (www.domeinnaam.nl/beheer), kom je vanzelf bij de beheeringang.

Sommige websites hebben ook een inlogknop aan de bezoekerskant. Deze wordt voornamelijk gebruikt om leden van een vereniging, goede klanten of medewerkers toegang te geven tot een afgesloten deel van de gewone website. Hierop staan bijvoorbeeld adresgegevens van clubleden vermeld, of speciale aanbiedingen voor vaste klanten.
Het is voor deze mensen niet mogelijk om op deze manier teksten of afbeeldingen op de website aan te passen.

Leden van een vereniging, die ook toestemming hebben om (een deel van) de website te beheren kunnen met hun inloggegevens zowel aan de voorkant als bij de beheeringang inloggen. Het is afhankelijk van hun rol wat ze vervolgens al dan niet kunnen doen daar.