Mijn Persoonsgegevens

3.3 Persoonsgegevens.png
Onder "Systeem Menu > Mijn Persoonsgegevens" kun je je gegevens invoeren/aanpassen. Als je voor het eerst inlogt zul je hier de gegevens vinden zoals die in ons systeem bekend zijn. Wil je zo goed zijn om je gegevens na te kijken en zo nodig te verbeteren.

Het detailscherm heeft bovenin 3 tabs: "Personalia", "Adres" en "CMS".

Onder "Personalia" kun je je naam, afdeling en functie binnen het bedrijf invullen.

Onder "Adres" staan gegevens over het bezoekadres van je bedrijf, (zakelijke) telefoon- en faxnummer(s), en je persoonlijke e-mailadres. Mocht je je wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten zijn, dan wordt een herinnering naar dit adres gestuurd, dus het is belangrijk dat je het foutloos invoert en up-to-date houdt.

De tab "CMS" toont als je de oude plug-in nog hebt je gebruikersnaam en je wachtwoord. Het is mogelijk deze aan te passen als je daar behoefte aan hebt. (is niet verplicht).

Is de nieuwe inlog-plugin al geïnstalleerd op je website dan zie je onder deze tab alleen de mogelijkheid om je gebruikersnaam aan te passen. Voor het aanpassen van het wachtwoord wordt je verwezen naar de knop "Wachtwoord"